Coronamaatregelen Antwerpen Horeca

Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn. Nieuws Alleen nog mondmaskerplicht in horeca vanaf september geen beperkingen voor huwelijken 200821 om 1844 Bijgewerkt om 1850 Bron.


Toelating Om Je Terras Deze Winter Uit Te Breiden Ondernemen In Antwerpen

Een vaste zitplaats is verplicht.

Coronamaatregelen antwerpen horeca. Momenteel is enkel bezorgen en afhalen toegestaan. Visit Antwerpen volgt de maatregelen opgelegd door de hogere overheden om een verdere verspreiding van het coronavirus te beperken en om. Vanaf 1 september zijn er verschillende coronamaatregelen die wegvallen maar enkele blijven nog van kracht om de overdracht van.

Beperkingen thuis en in horeca vallen weg weer dansen op trouwfeesten en discotheken open op 1 oktober. De bijkomende en erg strikte Antwerpse coronamaatregelen met name de avondklok het vervroegde sluitingsuur en maximaal slechts. Extra coronamaatregelen voor Antwerpse horeca.

Antwerps fractieleider Sam van Rooy. Door de stijgende coronacijfers verstrengt burgemeester Bart De Wever N-VA de coronamaatregelen in Antwerpen. Plannen rond horeca en.

Zie hieronder voor meer toelichting. Momenteel moet het personeel permanent een mondmasker dragen. Tot 19 januari 2021.

Door de opflakkering van de corona-epidemie bekijkt de provincie Antwerpen extra corona-maatregelen. Horeca Provincie Antwerpen vraagt om de coronamaatregelen in de horeca te herzien. Dat is de doodsteek voor.

Door de stijgende coronacijfers komt de stad Antwerpen met extra maatregelen. Onder de nieuwe coronamaatregelen voor de horeca mag je in de provincie Antwerpen met slechts vier personen of één gezin aan tafel zitten. Zo moeten horecazaken contactgegevens van klanten.

Op wwwheropstarthorecabe vindt u de. De Corona horecamaatregelen op een rijtje. Aangezien de vooropgestelde doelstelling van een vaccinatiegraad van 70 van de volwassenen werd gehaald beslist.

Naar aanleiding van het toenemende aantal nieuwe corona-gevallen in zijn stad kondigde Antwerps burgemeester Bart de Wever vanmiddag een aantal extra maatregelen. Antwerpen wacht op federale corona-maatregelen. 12 juli 2021 1337 Update.

Bij het professioneel uitoefenen van horeca-activiteiten kunnen afhaalmaaltijden en -dranken worden aangeboden en geleverd tot 100 uur. Dat heeft burgemeester Bart De. 9 augustus 2021 1 uur.

Minimale regels vanaf 1 september dat was in mei. Om de verspreiding van het coronavirus te blijven beperken moeten horecazaken zich aan verschillende maatregelen houden. Coronamaatregelen vanaf 1 september.

Bezoekers houden 15 meter afstand van elkaar. 03 22 11 333 elke werkdag van 9 tot 17 uur. Dit zijn coronamaatregelen voor de horeca en evenementen sinds 10 juli 09 juli 2021 1916 09-07-21 1916 Laatste update.

BTW BE 0207500123.


Antwerpse Adviesraad Niet Te Spreken Over Paniekerige Communicatie Coronamaatregelen Geef Horeca En Winkels Inspraak Foto Pzc Nl


Euforie Bij Cafe Uitbaters Gemengde Reacties Bij Restaurants Antwerpse Horeca Reageert Op Aanpassingen Coronamaatregelen Antwerpen Pzc Nl


Horeca Dicht Om Middernacht Slecht Plan Accountancy Vanmorgen


Antwerpen Mist Zijn Toeristen Onze Mooie Stad Is Veranderd In Een Spookstad De Volkskrant


Coronavirus Wat Betekenen De Maatregelen Voor Uw Bedrijf In Antwerpen Ondernemen In Antwerpen


Aangepaste Provinciale Coronamaatregelen Vanaf 12 Augustus Hemiksem


Negen Cafes Antwerpen Gesloten Na Niet Naleven Coronamaatregelen Misset Horeca


Strengere Corona Maatregelen In Heel Belgie Misset Horeca


Politie Antwerpen Sluit 34 Horecazaken Misset Horeca


Antwerpse Politie Sluit Dertien Cafes In Eerste Weekend Van Verstrengde Coronamaatregelen Antwerpen Pzc Nl


Sterrestaurant The Glorious In Antwerpen Sluit Deuren Om Corona Misset Horeca


Euforie Bij Cafe Uitbaters Gemengde Reacties Bij Restaurants Antwerpse Horeca Reageert Op Aanpassingen Coronamaatregelen Antwerpen Hln Be


Avondklok In Antwerpen Wordt Nachtklok Horeca Langer Open Buitenland Telegraaf Nl


Even Niet Naar Antwerpen Strengere Coronamaatregelen In T Stad


Op Vakantie In Belgie Dit Moet Je Weten Over Corona In Het Hotel Of Op De Camping Een Overzicht Van Alle Coronamaatregelen Dagblad Van Het Noorden


Gouverneur Cathy Berx Waarschuwt Horeca Open Tot 1 Uur Is Een Bijsturing Geen Versoepeling Antwerpen Hln Be


Kritiek Op Reglement Tijdelijke Terrassen Na Corona Jaag De Horeca Niet Nodeloos Op Kosten Ieper Hln Be


Antwerpen Verscherpt Het Aantal Coronamaatregelen Misset Horeca


Laatste Nieuws

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel