Coronamaatregelen Antwerpen Stad

De Antwerpse stedelijke crisiscel heeft vandaag een reeks extra maatregelen genomen om het lokaal fors stijgend aantal besmettingen met het coronavirus te kunnen inperken. Jouw welzijn staat voorop.


Politie Antwerpen Sluit 34 Horecazaken Misset Horeca

Samenscholingsverbod masker verplicht in publieke ruimtes en strengere regels voor horeca.

Coronamaatregelen antwerpen stad. In de komende vier weken worden de teugels rond het coronamaatregelen in de provincie Antwerpen weer aangehaald. Antwerpen voert extra coronamaatregelen in vanwege het toenemend aantal nieuwe besmettingen in de Belgische stad. Dit artikel werd het laatst gewijzigd op 25 augustus 2021.

Pages Non-Business Places Locality City Stad Antwerpen Videos Hou je aan de coronamaatregelen. Stad Antwerpen stuurt lokale coronamaatregelen bij Antwerpen - Het Nieuwsblad. Stad Antwerpen is sharing a COVID-19 update.

Antwerpen verscherpt coronamaatregelen De stad Antwerpen verscherpt een aantal coronamaatregelen vanwege het stijgend aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Aangezien de vooropgestelde doelstelling van een vaccinatiegraad van 70 van de volwassenen werd gehaald beslist het Overlegcomité om vanaf 1 september de volgende stap in het Zomerplan te zetten. 9 augustus 2021 1 uur.

Stad Antwerpen is sharing a COVID-19 Update. Steunmaatregelen van de stad Antwerpen. Zo geldt er vanaf zaterdag een bredere mondkapjesplicht en moeten horecazaken de.

Mondmasker op meer plaatsen verplicht verbod op samenscholing De stad Antwerpen heeft strengere coronamaatregelen bekendgemaakt. Stad Antwerpen voert strengere coronaregels in. Er komt vanaf zaterdag een mondkapjesplicht op alle markten.

Visit Antwerpen volgt de maatregelen opgelegd door de hogere overheden om een verdere verspreiding van het coronavirus te beperken en om risicogroepen te beschermen. Wij zorgen voor een veilige omgeving en vragen om onze coronamaatregelen in acht te nemen. Zo gelden in de stad Antwerpen de coronaregels die zijn bepaald op federaal Vlaams en regionaal niveau.

Zo zullen mondmaskers op meer plaatsen worden veplicht en worden samenscholingen boven 10 personen verboden. March 26 Vanaf zaterdag 27 maart gelden enkele nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus Zo mag je buiten nog maar met 4. 28 oktober 2020 Efkes serieus nu Lees meer over de coronamaatregelen op httpsbitly3jzZOo6 samentegencorona.

Federale Vlaamse en andere steunmaatregelen. Maatregelen tegen verspreiding van corona Antwerpenbe. De stad Antwerpen neemt bovenop de landelijke en Vlaamse coronamaatregelen ook extra eigen stappen.

Bart De Wever N-VA burgemeester van Antwerpen. 1900 deelnemers voerden er actie tegen de coronapasjes op evenementen. Aan de Bolivarplaats in Antwerpen vond zondagmiddag een betoging plaats tegen de coronamaatregelen van de federale overheid.

Nu de Antwerpse provinciale coronamaatregelen achter de. Om de economische impact van de coronamaatregelen te beperken is er extra steun voor ondernemers. Vanaf 1 september gelden deze maatregelen.

Zo moeten horecazaken contactgegevens van klanten bijhouden. Wij geven jou graag een update over de maatregelen die momenteel van kracht zijn. Door de stijgende coronacijfers verstrengt burgemeester Bart De Wever N-VA de coronamaatregelen in Antwerpen.

Antwerpen scherpt coronamaatregelen aan. De stad Antwerpen verscherpt een aantal coronamaatregelen vanwege het stijgend aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Situatie in de provincie.

Bereid je bezoek op voorhand voor en respecteer zeker de huisregels. De stad Antwerpen garandeert dienstverlening. Extra coronamaatregelen in Antwerpen.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om.


Corona Antwerpen Be


Praktische Info Museum Vleeshuis


Blijf Weg Uit Antwerpen Zeeuws Nieuws Pzc Nl


Toelage Voor Een Grote Activiteit Zonder Partner In Hoboken Antwerpen Be


Toelating Om Je Terras Deze Winter Uit Te Breiden Ondernemen In Antwerpen


Antwerpen Is Open Ondernemen In Antwerpen


Belgische Corona Aanpak Nu Strengste Van Europa Virologen Grijpen Opnieuw De Macht Het Parool


Iedereen Blijft Zijn Best Doen Ondanks De Coronamaatregelen Antwerpen Be


Antwerpen Mist Zijn Toeristen Onze Mooie Stad Is Veranderd In Een Spookstad De Volkskrant


Corona Antwerpen Be


Belgische Corona Aanpak Nu Strengste Van Europa Virologen Grijpen Opnieuw De Macht Het Parool


Negen Cafes Antwerpen Gesloten Na Niet Naleven Coronamaatregelen Misset Horeca


Resultaten Controles Op Navolging Coronamaatregelen Politiezone Antwerpen


Coronamaatregelen Vanaf 1 September Nieuws Sportverenigingen Overzicht Antwerpen Be


Nederland Versoepelt Reisadvies Voor Provincie Antwerpen Maar Niet Voor Stad Antwerpen De Morgen


Stad Antwerpen Iets Meer Autovrij Door Coronamaatregelen Het Brengt Meer Bewegingsvrijheid Met Zich Mee Den Triangel


Op Vakantie In Belgie Dit Moet Je Weten Over Corona In Het Hotel Of Op De Camping Een Overzicht Van Alle Coronamaatregelen Dagblad Van Het Noorden


In Strijd Tegen Corona Stelt Antwerpen Avondklok In Het Parool


Antwerpen Verscherpt Het Aantal Coronamaatregelen Misset Horeca

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel